Alle mogelijkheden

Wat doet Marielle zoal?

Behandelingen

Ik werk met Nogga producten omdat deze diervriendelijke en vachtverzorgend zijn. Ik heb hier in  mijn opleidingen mee gewerkt en altijd tot volle tevredenheid. Voor meer info www.noga.nl

 

Voordat ik met de eerste behandeling begin, neem ik een (korte) intake af om de kat info over de kat te verkrijgen en zo inzicht in de kat te krijgen.

 

– Staat uw kat op dieet ( nierdieet, blaasgruis, suikerziekte e.d.).

– Leeftijd van uw kat.

– Heeft uw kat medische aandoeningen.

– Heeft uw kat eerder een trimbehandeling gehad en hoe was de hanteerbaarheid? 

 

Ik werk niet met maskers of muilkorfjes of anderszins dieronvriendelijke dingen, met uitzondering van de zgn Hoodies, die over de oren gaan, bij harde geluiden van bijvoorbeeld de föhn, maar dat is een haarband van badstof.

Tijdens de trimbehandeling zijn er geen andere katten aanwezig, wel desgewenst de eigenaar, om evt te helpen met het vasthouden of anders assisteren van de kat.

Ik werk met een vachtvriendelijke, niet invasieve behandeling; alleen de stukken vacht met klitten of vervilting worden verwijderd. De overige vacht wordt gekamd of geborsteld.

Ik werk katvriendelijk; wanneer uw kat signalen afgeeft dat hij niet Happy is, wordt de behandeling gestaakt en in overleg met u op een andere dag afgemaakt.

Indien het nodig is, wordt de behandeling onder roesje (door dierenarts) mogelijk.

Voor de kat op leeftijd, de senior, ben ik toch wel geneigd om aan huis te komen, dit omdat het voor deze groep te aandoenlijk is om het huis te verlaten. Mocht het zo zijn dat u kat in deze categorie valt, neem dan even contact met mij op, om dit te bespreken.   (reiskosten zijn voor de eigenaar. De eerste 15 kilometer zijn inbegrepen, daarna 0,30 per gereden kilometer. )

Moet ik iets meebrengen voor de behandeling?

Wat ik fijn zou vinden dat u mee neemt tijdens een behandeling is:

Kleedje

Een kleedje mee waar uw kat op heeft gelegen. Hier zitten haren op

Groot genoeg?

Een kleedje dat groot genoeg is om de trimtafel te bedekken.

Fleece

Graag niet van fleece, want dit materiaal is statisch en hierdoor kunnen tijdens de behandeling vonkjes ontstaan, en dat vinden katten niet fijn.

Een volledige behandeling kost € 48,95

Wanneer het nodig is een kat onder narcose te behandelen dan wordt dit door mij uitgevoerd bij dierenkliniek Enkhuizen zodat er ten alle tijde medische hulp aanwezig is voor, tijdens en na de narcose, u betaald dan een vast bedrag a € 62,50 voor een trim behandeling op locatie, verhoogt met de kosten voor de narcose (gewicht afhankelijk)

Betaling kan contant, met Pin of via een betaalverzoek (tikkie)

LET OP!

Wanneer je een afspraak afzegt korter dan 24 uur van te voren, breng ik 50% van de kosten van de trimbehandeling in rekening.

Wanneer je niet op komt dagen bij een trimbehandeling in de salon, zonder af te zeggen, breng ik 100% van de trimbehandeling in rekening.

 

meer informatie

Ons adres en andere gegevens

Bezoek adres

Openingstijden